Image
Top
Navigation

Epoque

Anchored into a steep site opposite Leete Park in Randwick, Epoque is a fine example of a medium density infill development within a heritage conservation area.

A majestic sandstone base defines the property entrances, with an overflow of exotic landscaping from the first floor. The apartments above are defined with a pair of white concrete frames lined with timber, and are nestled within an overarching zinc roof that relates to the scale and form of the adjacent buildings.

Luxurious open plan living areas and bedrooms of the street facing units enjoy views of parks and the ocean by virtue of their balconies, and projecting bay windows on the side elevations. Living areas of rear facing units flow into generous outdoor decks and landscaped gardens. Epoque maximises the natural attributes of the site to optimise breath-taking views, natural daylight, and cross ventilation.

Location RandwickYear In Progress